Дорогі студенти-драгоманівці!

 

Ви стали свідками, а то й безпосередніми учасниками карколомних подій, які розгорталися на очах у всього світу, починаючи з кінця листопада минулого року й до сьогодні. Останні дні стали найбільш трагічними й героїчними за весь час боротьби українців із диктатурою та свавіллям влади. Рушійною силою Єврореволюції стала молодь України. Зараз маємо початок нового шляху – до справжньої Демократії та Свободи (держави, нації, особистості)!

Пройшов час, коли ми, українці, могли сидіти по своїх "норах" (хто за книжкою, хто за комп’ютером, хто за грабельцями чи іншим). Настав час забути про аполітичність та соціальну апатію! Забути про свою затишну "хату з краю"! Найкращі сини України віддали свої сили, натхнення, а дехто навіть Життя за побудову нової - дійсно Незалежної та дійсно Справедливої країни! Будьте гідними пам’яті полеглих Героїв та їхньої самопожертви! Ставайте активними громадянами своєї держави! Боріться за свою Свободу і Права! За свою громадянську Націю! За своїх Дітей, які вже скоро з’являться на світ Божий! Світ, який подаруєте їм ви – наша прекрасна Молодь! Будьте небайдужими до світотворних процесів, що відбуваються в Україні! Беріть владу і відповідальність у свої руки! Лише це дозволить увічнити досягнення нашої з вами Єврореволюції!

Звертаємо вашу увагу, що в нашому університеті було утворено перший осередок ВО «Майдан», який очолюв студент-драгоманівець Ілля Кротенко (див. сторінки ВКонтакте http://vk.com/dragomanivci та http://vk.com/illiakrotenko). Він є членом Ради зазначеної громадської організації. Ілля та інші студенти нашого вишу стали учасниками багатьох подій, пов’язаних з революційними змінами в Україні! Це привід для гордості та приклад для наслідування!

Ми, ваші батьки і вчителі, викладачі вишів і просто старші люди, завжди підтримаємо кожного з вас у цьому святому русі до Перемоги!

 

Слава Україні! Слава молодим Українцям! Героям Слава! 

   

Авторизація  

   

Відвідувачі  

На сайті 165255 гостей та 3 користувачі

   

Контакти  

   
© ALLROUNDER

Використання матеріалів сайту можливе лише при згоді адміністрації порталу та активного посилання. Всі права захищено!